Aesob Başkanı Sevimçok Yeni Eğitim-öğretim Yılını Kutladı

Aesob Başkanı Sevimçok Yeni Eğitim-öğretim Yılını Kutladı

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, 2014-2015 yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velileri kırtasiye ve giyim ürünleri konusunda uyardı.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, 2014-2015 yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Sevimçok, tüm öğrencilere başarı dolu bir yıl dilerken velileri de kırtasiye ve giyim ürünleri konusunda uyardı. Sevimçok, “2014-2015 yeni eğitim-öğretim yılının başarı ve esenliklerle dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını diliyorum. Çocuklarımız bizler için çok önemli. Onların en iyi şekilde yetişmesinden, sağlığından, güvenliğinden ve topluma yararlı birer birey olarak hayata kazandırılmalarından hepimiz ayrı ayrı sorumluyuz. En başta velilerimiz, öğretmenlerimiz ve servis şoförlerimiz olmak üzere, kantincisi, kırtasiyecisi, konfeksiyoncusu, kitapçısı, fotoğrafçısı, bakkalı derken bir öğrenci için ihtiyaç duyabileceği tüm meslek kollarındaki esnaflarımızla birlikte hepimiz kocaman bir aileyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeni başarılara doğru yola çıkmalarının heyecanını ise hep birlikte yaşıyoruz” dedi.
Kırtasiye ve giyim ürünleri konusunda velileri uyaran Başkan Sevimçok, “uzakdoğu ülkelerinden getirilerek bazı zincir marketlerde satışa sunulan ucuz ürünlere rağbet etmeyin. Bu ucuz diye aldığınız ürünler çocuklarımızın sağlığını tehdit etmektedir. Bu yüzden satın aldığınız ürünlerin menşeine mutlaka dikkat etmek durumundasınız. Albenili ürünlerin cazibesine kapılmayın ve çocuklarımızın sağlığını hiçe sayan bu ürünleri alarak yavrularınıza kullandırmayın. Tekstil, hazır giyim, deri ürünleri ve kırtasiye ürünleri başta olmak üzere çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşıladığımız bu ürünleri mutlaka ve mutlaka bildiğiniz ve güvendiğiniz kendi esnafınızdan alın. Kırtasiyeyi kırtasiyeciden, giyim ürünlerini konfeksiyondan ve ayakkabıyı da ayakkabıcı esnafımızdan almaya mutlaka özen gösterin."