Aesob Yönetimi Halk Bankası Bölge Koordinatörü Koç’u Ziyaret Etti

Aesob Yönetimi Halk Bankası Bölge Koordinatörü Koç’u Ziyaret Etti

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve yönetimi Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Rifat Ertuğ Koç’u makamında ziyaret etti.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, AESOB Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Alkan, Yönetim Kurulu üyesi Ali Kardiyan, AESOB Denetim Kurulu Başkanı Musa Kazım Buhurcu ve AESOB Disiplin Kurulu Başkanı Yusuf Kurul ile birlikte Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Rifat Ertuğ Koç’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Halk Bankası Antalya Bölge Koordinatörü Koç, Halk Bankası’nın 21 bine yakın müşterisi olduğunu ve bunun 16 bininin esnaf olduğunu belirtti. Bankalarının misyonunun esnafla iyi ilişkiler kurarak küçük esnafa faydalı olmak olduğunu ifade eden Koç, 1938 yılından bu yana hep esnafla beraber çalıştıklarını söyledi. Amaçlarının küçük esnafa destek olduğunun altını çizen Koç, bundan sonraki süreçte de ilişkileri güçlü tutarak birlikte çalışacaklarını belirtti.
AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ise birlik olarak bütün işlemlerin Halk Bankası kanalıyla yapıldığını ve Halk Bankası’nın esnaf için hep öncelikli olduğunu ifade etti. Geçmişte Halk Bankası ile çok uyumlu çalışarak güzel projeler içerisinde olduklarını belirten Sevimçok, bundan sonrada aynı doğrultuda çalışacaklarını söyledi. Sevimçok Halk Bankası’nın tabanının küçük esnaf olduğunu ama buna rağmen Halk Bankası’nda küçük esnafla ilgili yeterli reklam yapılmadığı serzenişinde de bulundu.