Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Gündem

Afrin'de patlama! Şehit ve yaralılar var

Afrin merkezindeki arama tarama çalışması sırasında daha önce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit ve yaralı askerler bulundu. Yaralı askerler Hatay Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Yayınlanma:
Afrin'de patlama! Şehit ve yaralılar var

Zeytin Dalı Harekâtı ile YPG’den arındırılan Suriye’nin Afrin merkezindeki arama tarama çalışması sırasında daha önce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit ve yaralı askerler bulunduğu bildirildi.

Zeytin Dalı Harekâtı’nın 58. gününde, (18 Mart)  YPG’nin kontrolünden çıkan Afrin kent merkezinde, sabah saatlerinde mayın ve el yapımı patlayıcılara yönelik arama, tarama ve imha çalışması yürüten TSK birliklerinin faaliyeti sırasında daha önce tuzaklanan patlayıcı infilak etti. 

Patlamada, faaliyete katılan askerlerden şehit ve yaralananlar oldu. Yaralanan askerler, kentte bulunan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavi için Hatay Devlet Hastanesi’ne ulaştırıldı.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler