AFYONKARAHİSAR’DA BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NUN KATILACAĞI KONGREDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

AFYONKARAHİSAR’DA BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NUN KATILACAĞI KONGREDE YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı AK Parti Afyonkarahisar İl Kongresi öncesi kongrenin yapılacağı stat çevresinde güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı.
AK Parti Afyonkarahisar İl Kongresi’nin yapılacağı Atatürk Kapalı Spor Salonu’na partililer sabah saatlerinde gelmeye başladılar. Stada girişlerin tek bir noktadan sağlanması zaman zaman yoğunluğa neden olurken, polis kongreye katılmak için gelen partilileri stat girişinde tek tek arayarak içeriye aldı. İçeriye giren vatandaşlar daha sonra bina girişine kurulan X-Ray cihazlarından geçerek salona girdiler. Stat çevresinde araç parkına izin verilmedi. İkaza uymayan sürücülerin araçları polis tarafından çekici vasıtası ile çekildi. Başbakan Davutoğlu’nun otelden kongrenin yapılacağı stada geleceği güzergahta polislerin 100 metre aralıklarla nöbet tuttuğu gözlendi.
Kongreye katılımın yoğun olduğu gözlenirken, kadınların sayısının fazla olması ise dikkat çekti. Başbakan Davutoğlu’nun katılacağı AK Parti Afyonkarahisar 5. Olağan İl Kongresi’nin kısa bir süre sonra başlaması bekleniyor.