Afyonkarahisarlı Girişimci Gençlerden Öğrencilere Bayram Hediyesi

Afyonkarahisarlı Girişimci Gençlerden Öğrencilere Bayram  Hediyesi

Afyonkarahisar merkezli Girişimci Genç Liderler Derneği’nin (Genç Li-Der), Işıklar Balısultan İlkokulu’ndaki çocuklara bayram hediyesi olarak kitap ve oyuncak yardımında bulunduğu kaydedildi.
Afyon Kocatepe Üniversiteli (AKÜ) öğrenciler tarafından kurulan Afyonkarahisar merkezli Girişimci Genç Liderler Derneği, Işıklar Beldesi’ndeki öğrencilerin gönüllerini aldı. Dernek üyeleri, Işıklar Balısultan İlkokulu öğrencilerine 150 oyuncak, 20 satranç takımı ve 400 kitap yardımında bulunduğu belirtildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan dernek Başkanı Behlül Beşen şunları söyledi:
“Biz dernek olarak yenilikçi ve girişimci faaliyetlerde bulunmak üzere ekibimizle yola çıktık. İnsan merkezli kurulduk. Şehrimizde ve ülkemizde okumanın da bir ihtiyaç olduğunu düşünerek böyle bir faaliyette bulunduk. Bundan sonra da yenilikçi birçok faaliyete imza atacağız. Dağıttığımız bu oyuncak ve kitaplar geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bir nevi bayram hediyesi olmuştur. Yaptığımız ve yapacağımız her şey bu ülkemiz için değer.”