Ağaç Altında Kalan Ayfer Ayla Aral Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ağaç Altında Kalan Ayfer Ayla Aral Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beykoz’da kuruyan ağacın üzerine devrilmesi sonucu hayatını kaybeden emekli öğretmen Ayfer Ayla Aral, alkışlar arasında son yolculuğuna uğurlandı. Aynı kazada yaralı kurtulan Aral’ın kız kardeşi Üfler Özer, “Ablamın yeşili severken kuru ağaç ile ölmüş olması bana dramatik geliyor” dedi.
Beykoz Korusu’nda bulunan çay bahçesinde devrilen ağacın altında kalarak hayatını kaybeden 66 yaşındaki emekli öğretmen Ayfer Ayla Aral için Zincirlikuyu Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Aral’ın aynı kazadan yaralı kurtulan kız kardeşi Üfler Özer, eski öğrencileri ve çok sayıda seveni katıldı. Cenaze namazının ardından dualar eşliğinde omuzlara alınan emekli öğretmenin tabutu, cenaze aracına yerleştirildi. Aral’ın cenazesi alkışlar eşliğinde cenaze aracına konurken, sevenleri emekli öğretmen için gözyaşı döktü. Bu sırada bazı kadınların, “Biz Cumhuriyet kadınıyız, biz asla çürümeyeceğiz” dediği duyuldu.
“ABLAM YEŞİL SEVERKEN KURU AĞAÇ İLE ÖLDÜ”
Aynı kazadan yaralı kurtulan Aral’ın kız kardeşi Üfler Özer, gözyaşlarına hakim olamayarak, “Arkadaşım Suzan, belediyeye müracaat ettiklerini ama kesmeye gelmediklerini söyledi. O sırada ağaç düştü zaten. Ağacı kesen zihniyetin kuru ağaçları bırakıyor olmasını kınıyorum. Ablamın yeşili severken kuru ağaç ile ölmüş olması bana dramatik geliyor” dedi.
Emekli öğretmen Aral’ın cenazesi, kılınan namazın ardından Kilyos Mezarlığı’na defnedildi.