Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Malatya

AĞBABA ARAPGİR’DE KIŞ YARISI ETKİNLİKLERİNE KATILDI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’nın Arapgir ilçesinde Kış Yarısı etkinliklerine katıldı.CHP Arapgir İlçe Örgütü tarafından düzenlenen etkinliğe İl Başkanı Enver Kiraz ve İl Başkan Yardımcısı İbrahim Çakır...

Yayınlanma:

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’nın Arapgir ilçesinde Kış Yarısı etkinliklerine katıldı.
CHP Arapgir İlçe Örgütü tarafından düzenlenen etkinliğe İl Başkanı Enver Kiraz ve İl Başkan Yardımcısı İbrahim Çakır ile birlikte katılan Ağbaba,Türkiye gündemiyle ilgili değerlendirmeler yaptı.
Etkinliğin açış konuşmasını yapan CHP Arapgir İlçe Başkanı Hüseyin Akşahin, Anadolu’nun geleneksel etkinliklerinden olan kış yarısı etkinliklerini her yıl aralıksız yapmaya çalıştıklarını belirterek, katılımcılara çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Akşahin’in ardından söz alan CHP İl Başkanı Enver Kiraz, kış yarısı etkinliklerinin geleneklerimizde var olduğunu ve kültürümüzün bir parçası olduğunu belirterek başladığı konuşmasında, “CHP, hepinizin bildiği gibi, Cumhuriyete, Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıkan, herkes için özgürlük ve demokrasi diyen bir parti. Arapgir’de, Malatya’da ve Türkiye’de bu sorumluluğumuzun bilinciyle hareket ediyoruz. Yoksulluk, işsizlik belimizi büküyor. Üretici, esnaf, çalışanlar can çekişiyor. Bu sorunları bir tek CHP dile getiriyor” dedi.
“YAŞAMIMIZA SINIR ÇİZMEYE ÇALIŞIYORLAR”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “13 yıldır ülkeyi yöneten iktidar herkesi kendisine benzetmeye çalışıyor. Çıkardığı yasalarla yaşamımıza sınır çizmeye çalışıyorlar. Nerede, nasıl konuşacağımıza karar vermek istiyorlar. Sedef Kabaş isminde gazeteci bir Tweet attığı için sabah gözaltına alınıyor, 5 yılla yargılanıyor. 16 yaşındaki bir çocuk, Cumhurbaşkanına hakaret ettiği için gözaltına alınıyor. Tutuklanıyor. Bir öğretmen, Gezi eylemlerine katıldığı için sürülüyor. Bir ev hanımı Başbakana el salladığı için cezalandırılıyor. Bunları AKP’nin, Cumhurbaşkanının ve Başbakan’ın zihniyetini daha yakından görmeniz için anlatıyorum. En son makul şüpheyle hakkımda fezleke düzenlendi. Eski Başbakanın oğlunun iş ortağı, Türkiye’ye geldiği zaman MİT Müsteşarının karşıladığı Yasin El Kadı’yla ilgili söylediklerimizden dolayı milletin seçtiği vekil hakkında makul şüpheyle fezleke hazırladılar. Milletvekili hırsızlık yapıyorsa, evrakta sahtecilik yapmışsa elbette dokunulsun, ama söylediklerinden dolayı dokunulması doğru değil” dedi.
Konuşmaların ardından müzik dinletisi ve halaylarla etkinliğe devam edildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler