Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Emıtt Fuarı’nda

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Emıtt Fuarı’nda

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, İstanbul’da düzenlenen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı’nda açtığı stantla büyük ilgi gördü.
İstanbul’da düzenlenen ve dünyanın en büyük 5. turizm fuarı konumunda olan EMITT’ın 19’uncusu 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği, Türkiye Otelcilik Federasyonu, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği ortaklığı, Türk Hava Yolları sponsorluğunda ve EKIN-ITE Group tarafından organize edilen EMITT Fuarı’na Ağrı Valiliği bünyesinde katılan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, üniversiteyi 4 dilde anlatan materyallerle büyük beğeni topladı. Nuh’un Gemisi modeli şeklindeki standa ziyaretçiler, üniversite yetkililerinden fakülteler, yüksekokullar ve meslek yüksekokulların yanı sıra sportif, sosyal ve kültürel imkânlar hakkında bilgi aldı. Fuarda üniversite standını ziyaret eden Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, 6 yıl gibi kısa bir sürede akademik ve fiziki gelişimini hızlı bir şekilde gerçekleştiren üniversitenin bölge üniversiteleri arasında ilk sırada yer aldığını belirtti.
Henüz çiçeği burnunda olan üniversitenin kısa geçmişine rağmen büyük bir akademik, idari, fiziki ve öğrenci sayısı bakımından gösterdiği gelişiminden memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, gelişimin diğer eğitim kurumlarına da örnek olması gerektiğini dile getirdiler.