Ağrı’da Kış Tedbirler Toplantısı

Ağrı’da Kış Tedbirler Toplantısı

Ağrı’da karla mücadelenin başarılı şekilde yürütülebilmesi için karla mücadele çalışma programı ve alınacak tedbirleri belirlemek üzere toplantı düzenlendi.
Ağrı’da karayolu ulaşımında yaşanacak olumsuz hava ve yol koşullarının trafik güvenliğini olumsuz yönde etkileyebileceği ve trafik kazalarında daha büyük artışlar meydana gelebileceği dikkate alınarak, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunmasının, huzur ve güven içinde seyahat edebilmelerinin temini amacı ile Valilik toplantı salonunda “Trafik ve kış tedbirleri, karla mücadele Kriz masası toplantısı” yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Vekili Taner Tengir, kış mevsiminde alınacak trafik tedbirleri ve karla etkin mücadele yürütülerek kamu idaresinde vatandaşlara sunulan hizmetin etkin ve yerinde gerçekleştirilebilmesi için kurumlar arası koordinasyonun önemine vurgu yaptı. Söz konusu tedbirlerle ilgili kamu kurum ve kuruluşlar ile çok yönlü değerlendirmeler yapıldığını ifade eden Tengir, “Köy yollarımızın kapanmaması ve kapalı olması durumunda ivedilikle yol açma çalışmalarına başlanılması, ulaşımın aksamaması, il genelinde eğitimde aksaklıkların yaşanmaması, yine sağlık, enerji ve iletişim alanında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının en hızlı şekilde giderilmesi için gerekli tüm tedbirler alınmıştır “ dedi.
Ağrı Vali Vekili Taner Tengir başkanlığında Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Özel İdaresi, Karayolları Şube Şefliği, İl Acil Afet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve belediye yetkileri katıldı.