Ahmet Kural'a söz hakkı tanıyan sunucuya büyük tepki!

Ahmet Kural'a söz hakkı tanıyan sunucuya büyük tepki!

Kanal D ana haber sunucusu Buket Aydın, Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı'nın 2. Sayfa programına konuk oldu. Sıla ve Ahmet Kural kavgasında Kural'a cevap hakkı tanıyan Aydın, bu olaydan sonra tepki gördüğünü söyledi.

"HEMCİNSLERİMDEN TEPKİ GÖRDÜM"

Konu hakkında açıklama yapan Buket Aydın, "Sıla ve Ahmet Kural olayı Türkiye'nin gündemini belirledi. Biz de Kanal D ekibi olarak Ahmet Kural'a ulaştık. O da biz bir video gönderdi bizde yayınladık. Bu habercilik başarısıdır bizim yerimize kimse olsa bunu yayınlardı. Sonra hemcinslerimden 'Neden bu videoyu neden yayınladınız?', 'Neden cevap hakkı tanıdınız?', 'Onu suçsuz mu göstermeye çalışıyorsunuz' gibi yorumlar aldım. Halbuki ne alakası var." dedi.

"AHMET KURAL'IN VİDEOSUNDAN SONRA SILA'YI ARADIM"

Ahmet Kural'ın açıklamasından sonra Sıla'yı aradığını söyleyen Aydın, sözlerine şöyle devam etti: "Videodan sonra ben Sıla'yı aradım. Sıla, bana 'Neden bu haberi verdin?' diye bir şey söylemedi. Çok tatlı bir konuşma yaşadık. Ona 'çok geçmiş olsun' dedim. 'Bunu yargılayacak en son kişi benim, elimden ne gelirse yanındayım' dedim. O da bana teşekkür etti