AHMET REYİZ YILMAZ: “BAHÇELİ SAĞ PARTİLERİ BİR ARAYA TOPLAMALI”

AHMET REYİZ YILMAZ: “BAHÇELİ SAĞ PARTİLERİ BİR ARAYA TOPLAMALI”

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, Devlet Bahçeli’nin sağ partileri bir araya toplaması gerektiğini belirterek, “MHP bu kucaklayıcı tavrı sergileyemezse bedelini sandıkta ödemek zorunda kalabilir” dedi.
Yılmaz, haziran ayında yapılacak seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Sayın Bahçeli sağ partileri bir araya toplamalı” diyen Yılmaz, “Devlet Bahçeli MHP ekseninde seçimlere girme yeterliliği olan partileri bir araya getirmelidir. Bu MHP ve Sayın Bahçeli açısından Türk milletine karşı yerine getirilmesi gereken tarihi bir sorumluluktur. Aksi durum da tarih herkesi en doğru sıfatlarla yerli yerine oturtacaktır” ifadelerini kullandı.
“MYP SEÇİMLERE KATILACAK”
MYP’nin milli iradeye ve milli bir anlayışa sahip şekilde bu seçimlerde yerini alacağını kaydeden Ahmet Reyiz Yılmaz, “Seçimlerde alınacak bir tek oy kıymetlidir. Bir oy bir milletvekili getirdiği ya da götürdüğünü önceki seçimlerde tecrübe ettik. Bu mana da sağ seçmen oyları bir merkezde toplanmalıdır. Bizim bu konuda görüşümüz bu yöndedir. Burada görev bu çağrıyı yapması gereken Sayın Devlet Bahçeli’nin omuzlarındadır. Kucaklayıcı olmak şart. AK Parti bunu becerdi. MHP de yapabilir. AK Parti bir çok partiyi bünyesine katarak gücüne güç kattı. Kimseye kapıyı kapatmadı. Aynı şeyi MHP ya da Sayın Devlet Bahçeli neden yapmasın? Bu seçimler öncesinde MHP bu kucaklayıcı tavrı sergileyemezse bedelini sandıkta ödemek zorunda kalabilir” dedi.