Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel İstanbul

AHMET REYİZ YILMAZ: “SAĞ SEÇMEN İÇİN İTTİFAK ŞART”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, sağ seçmen için güçlü bir ittifakın şart olduğunu belirtip, Bahçeli’ye çağrıda bulunarak, “Türkiye’nin kaderi tavrınızla değişebilir” dedi.Ahmet Reyiz Yılmaz, parçalı...

Yayınlanma:
AHMET REYİZ YILMAZ: “SAĞ SEÇMEN İÇİN İTTİFAK ŞART”

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, sağ seçmen için güçlü bir ittifakın şart olduğunu belirtip, Bahçeli’ye çağrıda bulunarak, “Türkiye’nin kaderi tavrınızla değişebilir” dedi.
Ahmet Reyiz Yılmaz, parçalı halde seçime girmenin kimseye bir yararı olmadığını vurgulayarak, “Geçmiş seçim sonuçları ortada. Çekim merkezi olup parçaları toplayabilirsiniz” ifadelerini kullandı.
“Türkiye’nin kaderi tavrınızla değişebilir” diyerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye çağrıda bulunan Yılmaz, “Türkiye’de özellikle sağ seçmen yeni bir heyecan aramaktadır. Bu manada sağ seçmeni harekete geçirecek güçlü bir ittifak hareketi başarılı sonuç alarak milletimiz adına yeni bir umut olabilir” diye konuştu.
“SİYASETTE PROJE ÜRETME SORUNU VAR”
Yılmaz, ülkedeki ekonomik verilerin alarm noktasında olduğunu savunarak, “Bu çerçevede zorlama faiz indirimleri işe yaramamaktadır. Yeni bir ekonomi ve siyaset anlayışına ihtiyaç var. Hükumetin Merkez Bankası’na baskı ile faiz indirimi istemesi ters bir uygulamadır. Bu uygulama döviz hareketlerini artıracak sonuçlara gebedir. Bunun yerine üretimi hareketlendirecek tedbirler alınırsa ancak o durumda faizler aşağı yönlü hareket edebilir. Önceki dönemlerde faizlerin inmesi kurun zorla baskı altında tutulması ile sağlanmıştı. Esas itibari ile reel faizler Türkiye’de hiçbir zaman azalmamıştır” şeklinde konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler