Aile katliamında kan donduran detay

Aile katliamında kan donduran detay
İzmir'de ailesini katlemeden önce Tekel'den emekli olduktan sonra Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda kuyumcu kuryeliği yapmaya başlayan Enver Özdemir'in olaydan önce intihar notu yazdığıortaya çıktı.

Gözleri önünde dedesinin annesini öldürdüğüne şahit olduğu öğrenilen 10 yaşındaki A.A.’nın ise intihar etmek isteyen dedesini vazgeçirmeye çalıştığı öne sürüldü.

ÇOCUKLARIYLA VATANI BİR TUTTU

Enver Özdemir’in; eşi, kızları ve torunu uyuduktan sonra yazdığı intihar notunda iddiaya göre şunlar yazıyor: "Çocuklarıma haram lokma yedirmedim. Para ile hiçbir iş yapmadım. Herkes çocuklarına sahip çıksın. Çocuklarına sahip çıkan, vatanına sahip çıkar. 6 bin lira borcum var. Bankadaki paramla bu borcumu ödeyin. Barış ve kardeşlik için yaşayın. Ölümün en kötüsü intihardır. Şerefsizce yaşamaktansa böyle ölmek evladır. Cenazemle ağabeyim ilgilensin."

EŞİNE 5, ÇOCUKLARINA 3 KURŞUN

Özdemir, eşi Mekkiye Özdemir’i yatağında 5 el ateş ederek öldürdü. Daha sonra yatak odasının yanında bulunan odadaki kızı Duygu Özdemir’e 3 el ateş etti. Bu sırada diğer odada 10 yaşındaki kızı A.A. ile birlikte uyuyan Nesrin Özdemir uyandı. Kızı ile gelen seslerin ne olduğunu anlamaya çalışan Nesrin Özdemir, odaya gelen babası tarafından yine 3 el ateş edilerek öldürüldü. Gözleri önünde dedesi tarafından annesi öldürülen A.A. şoka girdi.

DEDESİNİ İNTİHARDAN VAZGEÇİRMEK İSTEDİ

İddiaya göre şoku üzerinden atan A.A., elindeki silahla salona geçen dedesinin peşinden gitti. A.A., silahı başına dayayarak intihar etmek isteyen dedesi Özdemir’i vazgeçirmek istedi ve komşularına haber vermek için evden kaçtı. Bu sırada Özdemir başına dayadığı silahı ateşledi. Enver Özdemir’in eşini ve kızlarını neden öldürdüğü araştırılıyor. Öte yandan, Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan 10 yaşındaki A.A. yakınlarına teslim edildi.