Ailesi kızınca intihar etti

Ailesi kızınca intihar etti

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şehit Duran Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre imam hatip açık lisede eğitim gören 18 yaşındaki Sibel S. akşam saatlerinde telefonda erkek arkadaşıyla konuşmaya başladı. Bir süre sonra anne Fatima S. kızını telefonda konuşurken gördü. Bir erkekle konuştuğunu fark eden anne kızına telefonu kapattırıp kızdı. Bunun üzerine sinirlenen genç kız 4 katlı evlerinin damına çıkıp kendisini boşluğa bıraktı.

Ses üzerine baba Adnan S. evin bahçesine baktığında kızının kanlar içinde yerde yattığını görünce olay yerine ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kızın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.



Otopsinin adından yakınları Sibel S.’yi alıp toprağa verdi. Baba Adnan S. savcıya verdiği ifadede kızının herhangi bir psikolojik sorunu olmadığını belirterek, "Kızımın bizimle de bir sorunu yoktu. Herhangi bir erkek arkadaşı da yoktu. Evde otururken bir ses duydum bahçeye çıktım baktım kızım yerde kanlar içinde yatıyor. Kızım damdan düştü mü intihar mı etti onu da bilmiyorum" dediği öğrenildi.