Ak Gençlerden Anlamlı Etkinlik

Ak Gençlerden Anlamlı Etkinlik

AK Parti Düzce Gençlik Kolları Dünya Engelliler günü nedeni ile Düzce’de yardıma muhtaç engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye yardımında bulunarak anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi.
AK Gençler, Düzce’de Engelliler gününü farklı bir şekilde kutladı. Engellilere destek olmak amacı ile tekerlekli sandalye dağıtımında bulunan gençler, bir umut özel eğitim merkezinde kalan 11, Cumhuriyet Mahallesinde kalan bir kişi olmak üzere toplam 12 tane tekerlekli sandalye dağıttı.
Genel Merkez’den gelen 3 kişilik heyet ile birlikte Aziziye Mahallesi’nde eğitimlerine devam eden ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Özel Düzce Bir Umut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret edildi. Tekerlekli sandalyeye muhtaç olan ve sandalyesiz hiçbir şey yapamayan 11 kişi hem eğitim kurumu tarafından hem AK gençler tarafından belirlendi. 11 kişi 3 Aralık Dünya Engelliler gününde eğitim merkezine getirilerek hem genel merkezden gelen yöneticiler hem de AK Parti Düzce il gençlik kolları yöneticileri 11 kişiye tek tek tekerlekli sandalye hediye etti.
AK Parti Düzce Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini vurguladı. Sadece Dünya Engelliler gününde değil her gün engellilerin yanında olduklarını belirten Koç, şöyle devam etti: “Bizler hepimiz birer engelli adayıyız. Sadece bugün değil her gün engelli vatandaşlar ile bir aradayız ve onların sorunlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Hepsinin dışında engelli kardeşlerimize bugün anlamlı birer hediye vermek istedik. Bununla birlikte 12 tane engelli kardeşimize tekerlekli sandalye yardımında bulunduk. Sadece tekerlekli sandalye değil biz onlara gönüllerimizi açtık. Her konuda bizlere ulaşabileceklerini tüm gençlik kolları üyelerimizle sürekli görüşebileceklerini belirttik” dedi.