Ak Gençlerden, Spor İl Müdürü Savaş Duman’a Ziyaret

Ak Gençlerden, Spor İl Müdürü Savaş Duman’a Ziyaret

AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olarak Manisa’ ya atanan Savaş Duman gençleri makamında ağırladı. AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görevine yani başlayan Duman’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Bakanlık olarak güzel projelere imza atıldığını ifade eden Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut “Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımız ülke genelinde çok anlamlı projeleri hayata geçirmektedir. Ben inanıyorum ki Manisa’mıza yeni atanan değerli Müdürümüz Savaş Duman Bey’ de ilimizde gençlerimiz ve sporumuz için güzel projelere imza atacaktır. Kendisinin de spor kökenli bir olduğunu biliyoruz. Bu yüzdende kendisine güveniyoruz. Bilindiği gibi tüm ülke çapında özellikle son zamanlara gençlerimiz uyuşturucu ile gündeme gelmektedir. Bunların önüne geçmemiz gerekmektedir. Bunu da gençlere spor alışkanlığı kazandırarak, sosyal alanlarda vakit geçirmeleri sağlanırsa başara biliriz. Bu konuda değerli il müdürümüze büyük görevler düşmektedir. Bu konuda AK Partili gençler olarak gerekirse ortak projelere imza atıp gençlerimize spor alışkanlığı kazandıracak aktiviteleri hayata geçire biliriz. Ben bir kez daha ilimize yeni atana değerli müdürümüze görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Gençlerin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa’da görev yapmanın memnuniyet verici olduğunu vurguladı. Gençlik ve Spor adına projeler üreteceklerini söyleyen Duman, bu konuda yapılacak olan projelere de destek vereceklerini ifade etti.