Ak Parti Afyonkarahisar’ın İlçelerindeki Gençlik Kolları Kongrelerini Tamamladı

Ak Parti Afyonkarahisar’ın İlçelerindeki Gençlik Kolları Kongrelerini Tamamladı

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanlığı ilçe kongrelerine Şuhut ve Dinar ilçeleri ile başladı. Tek liste halinde seçimlere giren başkan adayları delegelerin güvenoyunu alarak yeniden başkanlığı seçildiler.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Şuhut ve Dinar ilçelerinde gençlik kolları kongrelerini şölen havasında gerçekleştirdi. AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel’in katılımlarıyla başlayan Şuhut ve Dinar Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi yoğun bir katılım ile yapıldı. Tek liste halinde seçime giren Şuhut Gençlik Kolları Başkan adayı Selçuk Çatalkaya ve Dinar Gençlik Kolları Başkan adayı Hamit Murat Can Çınar delegelerin oyunu alarak Gençlik Kolları Başkanlığına seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan kongre divan heyetinin oluşmasıyla devam etti. AK Parti Gençlik Kolları Yürütme Kurulu üyeleri Ramazan Uslu divan başkanlığını yaptığı kongrede, İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu Üyeleri Raşit Birliktir, Hakan Yurdunuseven, Şükran Ezgi Kiraz divan üyeliği yaptı. İlçe kongrelerinde açılış konuşmalarını Şuhut eski Gençlik Kolları Başkanı Harun Karakaya ile Dinar eski Gençlik Kolları Murat Güventürk yaptı. Kongrelerin devamında İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri konuşmalarını gerçekleştirdi. Kongre de İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, “AK Parti Gençlik Kolları olarak 4. olağan Gençlik Kolları Kongrelerimize başlamış bulunmaktayız. Kongrelerimiz birer yenilenme vesilesidir. Değişen, dönüşen bir yapıyız. Gençlik Kolları Bugüne kadar Gençlik Kollarında hizmet etmiş tüm kardeşlerimizde teşekkür eder yeni seçilecek kardeşlerimize başarılar dileriz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ilçe gençlik kolları yönetimi tarafından faaliyet ve denetim raporları okundu. Okunan raporlar yapılan oy birliği ile kabul edildi. Seçime tek liste halinde giren başkan adayları listesini divan heyeti tarafından okundu. Okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi. Kongreye AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ahmet Çelikkanat, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Dinar İlçe Başkanı Burhanettin Yüksel, Şuhut Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Balı, AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, AK Parti İl Gençlik Kolları Yürütme Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda delege ve halkın katıldığı kongreler şölen havasında gerçekleşti.