Ak Parti Ankara İl Başkanı Yamalı, Mustafa Ak’ı Ziyaret Etti

Ak Parti Ankara İl Başkanı Yamalı, Mustafa Ak’ı Ziyaret Etti

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdiği destekten ötürü Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Başkan Ak’ın makamındaki görüşme sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşirken, Nedim Yamalı “Keçiören için yapmış olduğunuz çalışmalar büyük takdir topluyor. Hayırlı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Sivil toplum kuruluşları da sizin çalışmalarınızdan çok memnun. ‘Bir ihtiyacımız olduğu zaman biz aramadan Mustafa Başkan bizi arıyor’ diyorlar. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Keçiören’in verdiği destekten ötürü sizin şahsınızda bütün Keçiörenlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Ak ise, Keçiören’i daha güzel hale getirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, “Biz hizmet etmek için varız. Keçiören Başbakanımızı seviyor ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ciddi bir katkı verdi. Ülkemize daha iyi hizmet edebilmek için siyasi istikrar şart” dedi.
Görüşmenin sonunda Mustafa Ak Nedim Yamalı’ya, Belediye Başkanlığı binasının girişinde bulunan Gümüşdere Ihlamur Vadisi, Mevlana Spor ve Kongre Merkezi ve Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi maketlerini göstererek projeler hakkında bilgi verdi.