Ak Parti Ayvacık İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Servet Ünlü Seçildi

Ak Parti Ayvacık İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Servet Ünlü Seçildi

AK Parti Ayvacık İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen Servet Ünlü, başkanı seçildi.
Ayvacık İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı 4. Olağan Kongresi’nde açılış ve yoklamanın yapılmasının ardından, divan teşekkülü oluşturuldu. Divanın oluşumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Misafirlerin takdimleri ve gelen mesajların okunmasının ardından faaliyet raporu okundu ve yönetimin ibrası gerçekleştirildi. Daha sonra protokol konuşmalarında geçildi.
Birer selamlama konuşması yapan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe gerçekleşen kongrenin hayırlara vesile olmasını temenni ederek her zaman yanında ve destekçisi olacakları yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dilediler.
Ayvacık İlçe Koordinatörü, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Güner Armutlu ise yaptığı konuşmada, "Bu akşam burada muhteşem bir görüntü var. Gönüllerinizin güzelliği salona yansımış durumda. Bazı siyasi partilerin İl ve İlçe Başkanlığı kongrelerinde salonları bile dolduramadığı görürken, AK Parti’de İlçe Gençlik Kollarımızın kongrelerinde bile salonlar hınca hınç doluyor. Birlik ve beraberliğin adresi olan partimizde kongrelerimiz kavga, gürültü içinde değil, bayram havasında coşkuyla gerçekleşiyor. Değerli gençler, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ardına kadar açılan Yeni Türkiye’nin kapıları, sizlerin alacağı misyon ve vizyon ile inanıyoruz ki çalışmalarınıza yansıyacak ve başarıyı en güzel şekilde elde edeceksiniz. Bu anlamda gençlerimizin aktif çalışması ile yeni Türkiye çok farklı olacaktır. Bu duygu ve düşünceler içinde İlçe Gençlik Kolları Kongremizin hayırlı olmasını temenni ediyor, yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından seçimlere gidildi. Seçimlerde Genel Merkez tarafından yapılan istişareler sonucunda aday olarak gösterilen Servet Ünlü, Ayvacık İlçe Gençlik Kolları başkanı oldu.
Başkan Ünlü, yaptığı teşekkür konuşmasında, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.