Ak Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi

Ak Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi

AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’ne katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Bizler kadının isteklerine çok kulak vererek hizmetlerimizi yürütüyoruz. Çünkü böyle yaparsak toplumla bütünleşmemiz de çok daha kolay ve sağlıklı oluyor” dedi.
AK Parti Beyoğlu İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi, Kasımpaşa Kapalı Spor Salonu’nda yapıldı. Kongre, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş’un yanı sıra çok sayıda delege ve partilinin katılımıyla gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede ardından protokol konuşmaları yapıldı. Divan başkanlığını Fatma Tuncel’in yaptığı kongrede tek listeyle seçime giren Kübra Sarı Seo Lecoq, 400 asil, 200 yedek delege tarafından oy çokluğu ile başkanlık görevine tekrar seçildi.
“ANAYASAYI DEĞİŞTİRECEK SEÇİM ZAFERİ İLE AK PARTİ’Yİ TAÇLANDIRACAĞIZ”
Kongre hakkında değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, “AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ana kademe kongrelerimizi tamamladık. Şu anda kadın kollarımız ve gençlik kollarımızın ilçe kongreleri devam ediyor” dedi.
Babuşçu, “Bu 2015’e dönük en ciddi hazırlıklarımızdan bir tanesidir. Bütün teşkilatlarımız yenileniyor, tazeleniyor, yeni bir heyecan depoluyor. Bu heyecanla, bu motivasyonla, bu yenilenme ile sokağa ineceğiz. Tekrar kampanyamıza başlayacağız ve 2015 seçimleri bizim için çok çok önemli bir seçim. Bunun farkında ve bilincinde olarak inşallah 2015’de de AK Parti’yi Meclis’e tek başına anayasayı değiştirecek bir çoğunluğu elde edecek tarzda yeni bir seçim zaferi ile taçlandırmış olacağız. Bu kongreler bunun hazırlığıdır” diye konuştu.
“BİZLER KADININ İSTEKLERİNE KULAK VEREREK HİZMETLERİMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”
Kongreye ev sahipliği yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise, “Demokrasinin olmazsa olmazı siyasi partiler, siyasi partilerde de heyecanı zirve tutan en önemli organizasyonlarda kongreler” dedi.
Kongrelerin aynı zamanda teşkilatların yenilenmesine, tazelenmesine, yeni bir heyecan ve ivme kazanmasına sebep olduğunu söyleyen Demircan, “Bu vesileyle bugün Beyoğlu’nda AK Parti Kadın Kolları İlçe Kongresi’ndeyiz. Bir yenilenme var, yeni bir arkadaş geldi. Tabi yerel yönetimler açısından bunun şöyle bir tesiri var. Bizler kadının isteklerine çok kulak vererek hizmetlerimizi yürütüyoruz. Çünkü böyle yaparsak toplumla bütünleşmemiz de çok daha kolay ve sağlıklı oluyor. Bu çerçevede AK Parti İlçe Kadın Kolları Kongresi’nin bize iyilikler, mutluluklar ve faydalı hizmetlerinin zemini olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
“ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLER İÇİN BİR KAYGIMIZ YOK”
Tek listeyle oylamaya katılan Kübra Sarı Seo Lecoq, seçilmiş olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Tek liste olarak oylamaya gidilecek, bu anlamda hem sevinçliyim, hem coşkuluyum. Heyecanlıyım aynı zamanda. Çok güzel bir ekibim var, ekibimde hemen hemen bir değişiklik yok, beraber devam edeceğiz yine” şeklinde konuştu.
Kübra Sarı, “Çok güzel çalışmalar yaptık bundan önce, bundan sonra da inşallah çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde bir seçim var. Bizim için güzel. Çünkü bu anlamda bir kaygımız yok. Zaten bizim burada yaptığımız şey AK Parti hükümetinin yaptıklarını halkımıza anlatmak. Bu anlamda Beyoğlu Belediye Başkanlığı ve kadın kolları, gençlik kolları uyumlu bir çalışma içindeyiz” dedi.
Kongre sonunda Aziz Babuşçu tarafından Kübra Sarı Seo Lecoq’a çiçek takdim edildi.