AK Parti Bursa'da büyük gün!

AK Parti Bursa'da büyük gün!

AK Parti'nin merakla beklenen 17 ilçe belediye başkan adayı, gerçekleştirilen programla ilan ediliyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'un katıldığı etkinlik, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde başladı. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nı sürdürme kararı alan AK Parti'nin Bursa'da hangi ilçeleri MHP'ye bırakacağı da bugün netlik kazanacak. Adayların açıklanmasının ardından AK Parti Bursa teşkilatı da seçim çalışmalarına hız verecek.

Aday taınıtım toplantısının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman gerçekleştirdi.

Ayhan Salman'ın konuşmasından özetler

''Değerli dava arkadaşlarım, bugün burada ilçelerimizin belediye başkan adaylarını tanıtacağız. Bu millet 15 Temmuz'da kendisine karşı yönlendirilen tanka ve uçağa karşı dimdik ve cesurca durmuştur. Demokrasiye karşı olan sevgisini ve inancını sonuna kadar savunmuştu. Bunun sonucunda Cumhur İttifakı doğmuştur. Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde harika bir zafere imza atmıştır. Şimdi de yerel seçimlerde bir zafere imza atacaktır.''

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın konuşmasından satırbaşları

Türkiye huzur getiren bu kadro, diğer ülkelerede huzur getirmiş ve örnek olmuştur. Değerli arkadaşlarım kentlerimizi daha modern hale getirmek için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Herkes çok iyi biliyor ki yerel yönetim işi AK Parti'nin işidir. Bunu da yaptığımız çalışmalarla gösterdik. Bu çalışmalarda bizim yanımızda olan tüm başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum.

Saygıdeğer arkadaşlarım, şehirlerin gelişmesi ülkemizin gelişmesidir. Onun için kent yönetimi çok önemlidir. Bursamızı daha modern, daha huzurlu bir şehir durumuna getireceğiz. Bursamızın yarınlarını beraber kuracağız.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu

Öncelikle 31 Mart seçimlerinde aday gösterilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Arkdaşlar AK Parti, bir seçimi bitirdikten sonra yapılacak diğer seçimlere hazırlanmaktadır. Bunun için biz seçimlere her zaman hazırız. Bizim adımız AK Parti'dir. Bu partinin kökleri çok derindir. Bizler ülkemizin kalkınması için çalışıyoruz. Belediye başkanlarımız kentin sadece rutin işlerini yapmıyor. Belediye başkanlarımız milletin ayağına gidip onların gönül sevgisini kazanıyor ve bu çalışmalarımız her zaman devam edecektir.

AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala

Bugünden itibaren seçim çalışmalarına başlıyoruz. Bu çalışmalarımızda öncelikle milletimizin ve ülkemizin menfaatlarını önde tutacağız. Aziz Bursalılar, bizim hedefimiz Bursalıların tamamıdır. Bursa sınırları içerisinde yaşayan herkese en güzel hizmeti vermektir. 31 Mart seçimlerinde tüm belediye başkan adayı arkaşdaşlarıma başarılar diliyorum.