Ak Parti Çankiri İl Başkanı Çivitçioğlu Aday Olmayacak

Ak Parti Çankiri İl Başkanı Çivitçioğlu Aday Olmayacak

Çankırı Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitçioğlu, partisinin 5. Olağan Kongre Süreci’ni değerlendirirken, yeniden il başkanı adayı olmayacağını ve yeni dönem için milletvekilliği görevine talip olduğunu açıkladı.
Partisinde 5. Olağan Kongre Süreciyle ilgili toplantı düzenleyen İl Başkanı Çivitçioğlu, 5. Olağan Kongre takviminin 15 Eylül 2014 tarihinde başladığını ve Çankırı genelinde yapılacak tüm seçimleri tek aday ile tamamlama gayretinde olacaklarını belirtti.
01 Kasım - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilçe kongrelerinin, 22 Kasım 2014 - 22 Şubat 2015 tarihleri arasında da il kongrelerinin tamamlanacağını ifade eden Çivitçioğlu, "Yeni dönem için milletvekilliği görevine talip olacağımdan yeniden il başkanı adayı olmayacağım. Şerefle aldığım bayrağı bu koltuğa oturacak kardeşimize şerefle teslim edeceğim. 12 senelik tecrübe ve birikimimi memleketim için kullanmak üzere yeni dönemde milletvekilliğine talibim" diye konuştu.
Çivitçioğlu, İl Başkanlığı için tüm partinin üzerinde uzlaşacağı bir aday profili tarif etti.
Toplantıda Çivitçioğlu’na parti teşkilatları, parti yöneticileri ve ilçe belediye başkanları ile Çankırı Belediye Başkan Vekili Hüseyin Boz eşlik etti.