Ak Parti Darıca İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Darıca İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı Genişletilmiş Danışma Meclisini toplantısına katıldı.
Darıca’da bir düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
Genişletilmiş Danışma Meclis Toplantısı’nda divanının oluşturulması sonrası açılış konuşmasını AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. İlçe Teşkilatı olarak partililerin özverili çalışmalarıyla çıtayı her zaman yükselttiklerini halkın da bu çalışmalar neticesinde partiyi bağrına bastığını söyleyen Bıyık, yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden de alınlarının akıyla çıktıklarını ifade ederek, tüm partililere teşekkür etti.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise konuşmasında, üçüncü dönemle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Karabacak, “Üç dönemdir artan oy oranımızla halkımız bizlere olan güvenini gösterdi. Yeni dönemde de halkımıza söz verdiğimiz şekliyle hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizde yapılan her başarılı projede her bir teşkilat mensubumuzun alın teri vardır, emeği vardır, çabası vardır. 10 yılda hep halkımızın içinde olduk. Hiç üşenmeden, ev ev, kapı kapı gezdik. Acınızı, sevinçlerinizi kısacası hayatı birlikte paylaştık. Bu güzellikleri hep birlikte başardık, sizlerin takdiri ile bundan sonra Darıcamıza hizmet etmeye birlikte devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. İlçe Danışma meclisimiz hayırlı, uğurlu olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Civelek yaklaşan ilçe kongreleriyle ilgili de bilgiler aktarırken, “Kongrelerden her zamanki gibi güçlenerek çıkacağız. AK Parti de hedefler bitmez. Önümüzde ilçe ve il kongrelerinin ardından 2015 Genel Seçimleri var. Kongrelerin hemen ardından seçimlere hızlı bir şekilde hazırlanarak Kocaeli de önemli bir oranla Genel Seçimlerden alnımızın akıyla çıkacağız. Bütün partili kardeşlerimiz, şimdiden çalışmalara başlasın” diye konuştu.