Ak Parti Denizli Üç Yılda 75 Bin Üye Yaptı

Ak Parti Denizli Üç Yılda 75 Bin Üye Yaptı

AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki 3 yıl içerisinde üye sayısını 35 binden 110 bine çıkardıklarını söyledi.
AK Parti İl Başkanı Avni Örki yeni parti binasının tanıtımı ve gündeme dair konuları konuşmak üzere basın toplantısı düzenledi.AK Parti’nin üye sayısının her geçen gün arttığını belirten Örki, "Başkan olmadan önce Denizli’de 35 bin civarında üyemiz var iken şu anda 110 bini aşkın üyeye sahibiz. Hedeflerimiz ise 180 bindir. Hedeflerimizi tutturmak için gayret ediyoruz. Şu anda Denizli’deki seçmen sayısının yüzde 15’ini geçkin üye oranına sahibiz" şeklinde konuştu.
Örki, üyelik sisteminin AK Parti’nin geneldeki siyasetine yön veren ve sorunlara çözüm odağı olacak bir noktaya geleceğini vurgulayarak, "Belki çok kısa bir süre sonra üyeler partimizin il başkanını ve ilçe başkanlarını seçer hale gelecektir. Bu nedenle üye sayımızı olabildiğince arttırmamız gerekiyor. Üyeler bir partinin nefes alışverişidir. Eğer partiye yeni üye kayıtları gelmiyorsa o partinin nabzı yavaşlar. Partinin beynine kan gitmemeye başlar. Bu nedenle de üye kaydı bizim için çok önemli’" ifadelerini kullandı.
"Sokaktan geçeni partiye üye yapıyorlar" şeklinde eleştirilere maruz kaldıklarını belirten Örki, "Biz sokaktan geçene partimize üye olmak ister misiniz diye teklif ediyoruz. Kabul ederse kapılarımız sonuna kadar açık gelin birlikte siyaset yapalım diyoruz. Kapımıza gelip üye olmak istiyorum diyenleri de üye yapıyoruz. Maksadımız demokrasiyi olabildiğince kılcal damarlarına doğru götürmek ve demokrasinin sahibi olarak milleti tescillemektir" dedi. Avrupa devletleri içerisinde en fazla üyeye sahip olan ülke olma peşinde koştuklarını da sözlerine ekleyen Örki, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni tablolarını gazetecilere gösterdi.