Ak Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Oltu’da Yapıldı

Ak Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Oltu’da Yapıldı

AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı Oltu’da Yapıldı
Efkan Ala Kültür Evi’nde gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı sonunda 72 mahalle muhtarına birer plaket verildi.
AK Parti Genişletilmiş İlçe Divan Toplantısı’na; AK Parti İl Başkan Yardımcıları Sedat Özaras, Erol Korkut ve Şakir Atalay ile yönetim kurulu üyeleri Nimet Aydemir, Selma Bastem ve Gökhan Karabulut’un yanı sıra Oltu İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, “Hep birlikte yeni Türkiye yolunda tüm halkımızın katılımıyla inşa ettiğimiz bu kutlu davada Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘bir seçimin bitiş anı diğer seçimin çalışma başlangıcıdır.’ İlkesinden hareketle Cumhurun kendi anayasasını yapacağı 2015 Genel Seçimlerine daha güçlü hazırlanmamız amacıyla rutin olarak yapmış olduğumuz bir genişletilmiş ilçe divanını daha yapmaktan ötürü son derece mutluyuz” dedi.
Divan toplantısının ana gündem maddesinin 2015 Genel Seçimlerine hazırlık olduğunu aktaran Başkan Demir, seçim çalışmalarının startını bu divan toplantısıyla başlattıklarını kaydetti.
Daha sonra yapılan diğer protokol konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi. Oltu’ya bağlı 72 mahalle muhtarına plaket verildiği toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi.