Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni’den 13’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

Ak Parti İl Başkanı Fikret Yeni’den 13’üncü Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Milletimiz 13 yıldır huzur, güven ve istikrarın yanında oldu" dedi.
AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) 13’üncü kuruluş yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklamada, "Milletimiz geçen 13 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında oldu. Milletimiz, hem partimizi, hem de partimizin kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hak ettiği yere, Cumhurbaşkanlığına getirdi" dedi.
Başkan Fikret Yeni, açıklamasında şunları söyledi:
“Milli iradenin tek belirleyici güç olduğunu kabul eden, milletin devletiyle ülkesiyle bölünmez bütün olduğunu savunan, insan merkezli siyaset yapma ilkesine sahip olan partimiz 14 Ağustos 2001 yılında kuruldu. 3 dönemdir de iktidarda. AK Partili olmak, büyük Türkiye sevdalısı olmaktır. Yalnızca sevda yetmez, bu uğurda korkusuzca, aşkla, gururla, imanla ve hiç yılmadan çalışmak ta gereklidir. Partimiz her zaman halkın yanında oldu. Bunun neticesinde milletimiz geçen 13 yıl içinde huzur, güven ve istikrarın yanında olmuş, partimizi ve partimizin kurucusu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hak ettiği yere getirmiştir. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçmiştir. Ben milletimize 10 Ağustos’ta gösterdikleri teveccühten dolayı bir kez daha teşekkür ediyor, partimizin 13’üncü kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.”