Ak Parti İl Başkanı Metin Çelik Tosya’yı Ziyaret Etti

Ak Parti İl Başkanı Metin Çelik Tosya’yı Ziyaret Etti

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik, il başkan adayı Halil Uluay ve il yönetim kurulu üyeleri, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ile AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi’yi ziyaret etti.
Toplantıda birlik ve beraberlik vurgusu yaparak önümüzdeki süreç içerisinde dedikodudan uzak, istikrarlı ve asla fevri hareket edilmeyen bir tutum içerisinde olunması gerektiğini belirten Başkan Şahin, siyasi kimliği olan kişilerin ilçenin lokomotifi konumunda olduğunu ve birçok önemli projeye yine uzun süren kararlı takipler sonucu imza attıkları belirtti. Bütün yönetim kurulu üyelerinin kendilerini millete adayıp olumsuzluklara ve sıkıntılara dur diyebilmesi gerektiğini belirten Başkan Şahin, bu konuda devamlı hizmet kurumlarından biri olan belediyeyi ziyaret edip bilgilendirmelerde bulunmasını ifade etti. Tamamlanan kamu yatırımlarının hizmete geçmesiyle Tosya’nın yenilenen bir yüzü olacağını kaydeden Şahin bu projelerin ufuk açıcı heyecan verici özellikte olduğunu dile getirdi.
AK Parti Kastamonu İl Başkanı Metin Çelik ise 7 Haziran seçimlerine daha sağlam ayakları yere basan bir teşkilat ve istişare mekanizması işleterek genel merkez ile birlikte koordineli olarak çalışılacağını kaydetti. Kongre süreçlerinin partiye artı değer kattığını belirten Çelik, belediye seçimlerinde elde edilen başarılara ve bu başarıların korunması konusuna değindi. Hedeflerinin 367 milletvekili olduğunu dile getiren Çelik hiçbir şekilde yorulmadan daha çok çalışılması gerektiğini ifade etti.
AK Parti Kastamonu İl Başkan Adayı Halil Uluay’ın kendini tanıtmasının ardından söz alan Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi ise tek adaylılığın bir istikrar göstergesi olduğunu ifade ederek kongre sürecinin olumlu geçtiğini vurguladı. Milletvekili sayısı hedefinin mutlaka 3 vekil olması gerektiğini ve bunun da başarılması için sonuna kadar çalışacaklarını dile getiren Ekşi, Kastamonu ve ilçeleri için neler yapılması konusunun mutlaka hedef olması gerektiğini söyledi.