Ak Parti İl Başkanı Öztürk Selefini Tanıttı

Ak Parti İl Başkanı Öztürk Selefini Tanıttı

17 Ocak’ta yapılacak ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı AK Parti İl Kongresi öncesi, genel merkez tarafından il başkan adayı olarak belirlenen İhsan Küreci’yi İl Başkanı Nihat Öztürk tanıttı.
İl binasında yapılan toplantıya 13 ilçe başkanı katılırken, milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığına aday olmayan Nihat Öztürk, yapılan istişareler sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından il başkan adayı olarak İhsan Küreci’nin belirlendiğini açıkladı. Öztürk, “Genel merkezimiz yapılan temayüllerin ardından İhsan Küreci kardeşimizi İl başkan adayı gösterdi. 17 Ocak Cumartesi günü genel merkezimizin, il başkanlığımızın ve ilçe başkanlarımızın ortak desteği ile beraber İhsan Küreci kardeşimizin yanında tek vücut olarak duracağız. Bunun Muğla kamuoyu tarafından bilinmesinde yarar görüyorum. Süreç çok hızlı ilerliyor ama iktidar partisine bir il başkanı seçiyoruz. Genel merkezimiz kılı kırk yararak bir karar verdi ve bu karara göre il başkan adayımız da İhsan Küreci” dedi. İl Başkanı Öztürk, Şadi Pirci’nin İl Başkan adaylığı ile ilgili olarak sorulan soruya, “Biz teşkilatlar olarak genel merkezimiz tarafından belirlenen adayın arkasındayız” dedi.
İl başkan adayı İhsan Küreci ise genel merkezini takdiri ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun teveccühü ile AK Parti Muğla İl Başkanlığı’na aday gösterildiğini belirterek, “Derdimiz Muğla. Muğla’da birlik ve beraberliği nasıl sağlarız, Muğla’yı daha ileri nasıl taşırız düşüncesindeyiz. 17 Ocak’taki kongremizi birlik ve beraberlik içinde bir şenlik havasında Sayın başbakanımız ve bakanlarımızın teşrifi ile gerçekleştireceğiz” dedi.
Basın toplantısının ardından, İl Başkanı Nihat Öztürk, birlikte çalıştığı ilçe başkanlarına fidan hediye etti.