Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel Edirne

Ak Parti Keşan Kadın Kollarında Görev Değişimi

Edirne’nin Keşan ilçesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Esra Aksal’ın atandığı bildirildi.Ak Parti Keşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Gündoğdu ve yönetimi görevden alınarak yerine AK Parti Kadın Kolları...

Yayınlanma:

Edirne’nin Keşan ilçesinde AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na Esra Aksal’ın atandığı bildirildi.
Ak Parti Keşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Şengül Gündoğdu ve yönetimi görevden alınarak yerine AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından Esra Aksal’ın başkan olarak atandığı ve yönetim kurma yetkisinin verildiği öğrenildi.
Geçtiğimiz gün AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen bir toplantıya katılmak üzere Ankara’ya giden AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan, atama yazısını AK Parti Genel Merkezi’nden aldı. Esra Aksal’a başarılar dileyen Mercan, Aksal’ın görevini başarıyla yerine getireceğine inandığını söyledi.
“ZOR BİR GÖREV ALDIĞIMI BİLİYORUM”
Kendisini göreve getiren herkese teşekkür ettiğini belirten Esra Aksal, “Bu göreve beni uygun görmüşler. Çok teşekkür ediyorum. Zaten biz görevde olsak da olmasak da AK Parti’nin başarısı için gönüllü olarak çalışıyoruz. Çalışmamıza da devam edeceğiz. Aldığımız bu görevi layığıyla yerine getirip, AK Parti’yi daha da ileriye taşımak için mücadele edeceğiz. Zor bir süreçte görev aldığımın farkındayım. Genel Merkezimizin gösterdiği adayla birlikte Milletvekilliği seçimlerinde elimizden geldiğince çalışacağız. Keşan için ne gerekiyorsa, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Çok zor ve sorumluluğu olan bir görev aldığımızı düşünüyorum” dedi.
Aksal, çocuklardan ve kadınlardan başlamak üzere görevlerini en güzel şekilde yapmaya çalışacaklarını söyledi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler