AK PARTİ KİLİS İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ KİLİS İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Kilis İl Danışma Meclisi Ocak ayı toplantısı, Öğretmenevi’nde yapıldı.
Öğretmenevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Kilis Milletvekilleri Fuat Karakuş, Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak, Merkez İlçe Başkanı Neşet Yıldırım, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, İl Gençlik Kolları Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Kadın Kolları İl Başkanı Ayten Kara, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ile il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldı. Divan Başkanlığı’na Mehmet Tanrıaşıkı, divan katipliğine Sevil Baysoy, Nazmiye Uslu, Mahire Şekeroğlu ile İbrahim Halil Akman seçildi.
AK Parti İl Başkanı İzzet Toprak, yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade ederek, “7 Haziran seçimleri yaklaşıyor. Gece gündüz demeden çalışarak rekor bir oy olmamız gerekiyor. İl binası yeni yerimize taşıyacağız. Bundan sonra yeni il binamızda çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. AK Parti olarak girdiğimiz seçimlerden büyük başarı sağladık. Milletvekili genel seçimlerinde adaylarımız kim olursa olsun, çalışarak rekor bir oy almamız gerekiyor. Bunu başarabilecek güçteyiz
İl Gençlik Kolları Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, 7 Şubat tarihinde İl gençlik kolları ile Başkanlığı kongresini yapacaklarını ifade ederek, “ilçelerimizdeki seçimleri tamamladık. Gençlik kolları il başkanlığı için 6 aday arkadaşımız var. Genel Merkezden yetkililer gelerek istişarelerde bulundular. Aday olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bir arkadaşımız aday olacak, hepimizin onun etrafından kenetlenmesi gerekiyor" dedi.
Kadın Kolları İl Başkanı Ayten Kara, kadın kolları ilçe kongrelerini tamamladıklarını ifade ederek, “Kısa süre sonra kadın kolları il kongresini yapıcağız. Kadın Kolları olarak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarımız ile iç içe oluyoruz. 2023 vizyonu çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partimizin daha fazla oy alması için bütün gücümüzle kapı kapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, İl Genel Meclisinin 2014 yılı çalışmalarından bahsederek, “Köylerimizin kanalizasyonlarını yaptıktan sonra köy içi düzenlemelerini yapıyoruz. Asfalt çalışmalarını 2015 yılında da sürdüreceğiz. Özel idareye yeni sondaj makineleri aldık. Vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesi için il genel meclisi üyelerimiz ve il özel idaresi personeli ile canla başla çalışıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Hasan Kara, 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu ifade ederek, “Belediye başkanlığına seçileli 10 ay olmasina rağmen büyük mesafeler kat ettik. Belediyede yeni bir sistem oluşturduk. Kısa süre içerisinde sıcak asfalta girerek büyük ölçüde sıkıntıları çözdük. Bu yaz daha fazla asfalt yapacağız. Belediye başkanı olarak buradan söz veriyorum. Kim milletvekili adayı olursa olsun 7 Haziran seçimlerine kadar onun emrinde olacağız. Bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Birlik ve bütünlük içerisinde olmamız gerekiyor" diye konuştu.
Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, AK Parti’nin 2012 yılından beri yaptığı hizmetlerin reklamını yapamadığını ifade ederek, “Kilis bir barajlar şehri haline geliyor. Barajların bir kısmının inşası başladı Bir kısmının da projesi yapılıyor. 5 yıl içerisinde inşallah tamamı faaliyete geçecek.Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor. AK Parti bir bütündür, dedikoduları bırakmak lazım, eğer dedikoduları devam ettirirsek partimiz zarar görür. Bu nedenle ben değil biz olmamız gerekir" dedi.
Kilis milletvekili Fuat Karakuş ise milletvekili seçildiği günden itibaren Kilis için çalıştığını belirterek, “Allahıma hamdolsun gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Çalışmaya devam ediyoruz. Bazıları dedikodu yapıyor. Benim dedikodular ile işim yok. Milletvekili olmak benim bir kısmettir. Kısmetin önüne geçemezsiniz. Bundan sonrada rabbim kime kısmet etmişse o milletvekili olur. Şunu da unutmayalım 7 Haziran seçimlerine kadar milletvekiliyiz. Bize de saygı gösterilmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.