Ak Parti Kuşadası İlçe Başkanı Kara, 2. Dönem Hedeflerini Açıkladı

Ak Parti Kuşadası İlçe Başkanı Kara, 2. Dönem Hedeflerini Açıkladı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağan kongrede güven tazeleyerek 2. Dönem çalışmalarına başlayan AK Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, hedeflerinin 2015 seçimleri olduğunu belirterek “Zamanın birlik ve beraberlik zamanıdır” dedi.
Açıklamasında 9 mart 2010 tarihinde atamayla geldiği Ak parti İlçe Başkanlığı sürecini, “25 Mart 2011 de partimizin Genel Merkezi tarafından tek aday gösterildim ve tekrar ilçe başkanı oldum. 16 Kasım 2014 tarihinde Genel Merkezimizin MKYK’da alınmış olan karar neticesinde tekrar aday gösterildim. İki liste ile seçime gidilen kongremizde kullanılan 300 oyun 222 sini yönetim kurulu arkadaşlarımızla biz alırken diğer liste 77 oy almış oldu. Kongre süreci geride kaldı. En kısa zamanda Kadın ve Gençlik Kolları kongrelerimizi de tamamlayarak 2015 seçimlerine odaklanacağımızı herkesin bilmesini istiyorum” dedi.
“KÜSKÜNLÜK VE KIRGINLIĞA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”
Açıklamasında kongrenin geride kaldığını ve zamanın birlik ve beraberlik zamanı olduğunu ifade eden Ak Parti Kuşadası İlçe Başkanı Ali Kara, “AK Parti Kuşadası İlçe Başkanlığı Olarak yeni bir sayfa açtığımızı, tüm partili arkadaşlarımızı kucaklayacağımızı, kırgınlığa ve küskünlüğe müsaade etmeyeceğimizi ve hedefimizin 2015 Genel Seçimleri olduğunu herkesin bilmesini istiyoruz. İlçemize bu güne kadar yapılan; Komer, Adliye Sarayı, Hastane, Köprülü kavşaklar, KYK Öğrenci Yurtları, okullar, sağlık ocakları, Güvercinada gibi birçok yatırımların hükümetimiz aracılığı ile ilçemize kazandırılmasını sağladık. Bundan sonraki süreçte; Yeni Emniyet Müdürlüğü Binası, Yeni Hükümet Konağı, Okullar, İmam Hatip Lisesi, Yeni Orta Okul, İlçe Milli Eğitim Binası, Halk Eğitim ve Mesleki Eğitim Binaları, Kapalı Spor Salonu, Sarıçay Barajı yapımı ve Kuşadası’na içme suyu sağlanması vardır. Kesedağı ile ilgili proje çalışmaları yapılmaktadır” dedi.