Ak Parti Malkara İlçe Başkan Yardımcısı Recep Kartay: "paris’teki Saldırıyı Kınıyoruz"

Ak Parti Malkara İlçe Başkan Yardımcısı Recep Kartay: "paris’teki Saldırıyı Kınıyoruz"

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Recep Kartay, Paris’te yaşanan saldırıyı kınadıklarını söyledi.
AK Parti Malkara İlçe Başkan Yardımcısı Recep Kartay ve beraberindeki partililer, gazete ve matbaa kuruluşlarına ziyarette bulundu. Saygın Gazetecilik ve Matbaacılık Tesisleri’ne yapılan ziyarette, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Recep Kartay, Saygın Malkara Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Kemal Önder, Halkla İlişkiler Başkanı Tülin Özlem Işık, Tanıtım ve Medya Başkanı Şaban Kocaman, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İsmail Göz ve Yazı Ailesi’nden Tevfik Gürtunca yer aldı.
Fransa’nın Paris şehrindeki olaylara da değinen Kartay, "Barış dini olan İslamiyet’in onaylamadığı ve bizim de hiçbir şekilde tasvip etmeyerek kınadığımız bu tip saldırıların son bulmasında, başta inanç olmak üzere insana ait tüm temel hak ve özgürlükler konusunda AB ülkelerinin bu çifte standart uygulamasından vazgeçmesi de son derece önemlidir. Terör belasından çok çekmiş bir ülkeyiz, bunu en iyi bilenlerdeniz. Dünyanın neresinde olursa olsun terör olayları bizi derinden üzer, bu nedenle terör saldırısında hayatlarını kaybeden masum insanlar için taziyelerimizi sunarız" dedi.