Ak Parti Milletvekili Çalişkan’dan Teşekkür

Ak Parti Milletvekili Çalişkan’dan Teşekkür

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Kırşehir Milletvekili Abdullah Çaşlışkan yaptığı yazılı açıklamayla, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde büyük bir oy oranı ile Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Kırşehirli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili Çalışkan yaptığı yazılı açıklamada, “ 10 Ağustos tarihinde, Türk siyasi hayatında ilk defa halkın kendi özgür iradesiyle, Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy kullandı ve bu seçim sonucunda da Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanı olarak seçildi.
Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, Türkiye Cumhuriyeti’nin 12. Cumhurbaşkanlığına taşıyan bu süreçte, Kırşehir’imiz her zaman olduğu gibi bu seçimde de kendine yakışanı yaptı ve dünyadaki mazlumların ve kimsesizlerin sesi olan, İslam âleminin ümidi olan şimdi de Devletimizin Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında oldu.
Türk siyasi tarihinde ilk defa gerçekleşen bu seçime gereken önemi ve hassasiyeti göstererek kendi özgür iradesiyle bizim gibi ve bizden olan, 12 yılda dünya milletler arenasında, Türkiye’yi zirveye taşıyan Başbakanımız Erdoğan’a büyük bir oy oranıyla destek veren vefakar ve fedakar Kırşehirli hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.