Ak Parti Milletvekilleri Üstün Ve Özbek’ten Enerji Bir-sen’e Ziyaret

Ak Parti Milletvekilleri Üstün Ve Özbek’ten Enerji Bir-sen’e Ziyaret

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Enerji Bir-Sen Genel Merkezi’ni ziyaret etti.
Enerji Bir-Sen Genel Başkanlığı’na tekrar seçilen Hacı Bayram Tonbul ve Yönetimi’ni ziyaret eden Üstün ve Özbek, “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Ziyarette konuşan Milletvekili Üstün, “Enerji Bir-Sen’in güzel bir kongre süreci geçirerek, demokrasi şölenine imza attığını söyledi. Memur-Sen ve Enerji Bir-Sen’in, çalışanların mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi noktasında önemli kazanımlar elde ettiğini söylen Üstün, Memur-Sen sadece ücret sendikacılığı yapmıyor, sosyal sendikacılığında öncülüğünü yapıyor. Çözüm süreci ve kamuda başörtüsü serbestliği gibi konulardaki çabası takdire şayan’’ diye konuştu.
Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek de “Enerji Bir-Sen’in hizmet kolunda çalışan kamu görevlilerinin haklarını en iyi şekilde savunacağına yürekten inanıyorum. Görevinizin, size ve tüm kamu çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ediyorum‘’ dedi.
Ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getiren Tonbul, Enerji Bir-Sen’in hizmet kolundaki 38 bin çalışanın hakkını en iyi şekilde savunduğunu söyledi. Bugüne kadar iki toplu sözleşme dönemi geçirdiklerini ifade eden Tonbul, ‘’Kamu çalışanlarının mali ve sosyal haklarının iyileştirilmesi noktasında önemli kazanımlar elde ettik, etmeye de devam edeceğiz. Hizmet kolumuzda ve genelde, kamu görevlilerinin sesi olmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.