Ak Parti Odunpazarı Teşkilatı Emek Mahalle Temsilciliği Toplantısı

Ak Parti Odunpazarı Teşkilatı Emek Mahalle Temsilciliği Toplantısı

Ak Parti Odunpazarı Teşkilatı, Emek Mahallesi Yönetim Kurulu toplantısını Emek Mahalle Temcilciliğinde gerçekleştirdi.
Gerçekleştirilen toplantıya Ak Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan, Odunpazarı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
Toplantıda seçim ve sandıklar hakkında konuşularak istişarelerde bulunuldu. Ak Parti İl Başkanı M. Dündar Ünlü, seçim çalışmalarını teşkilat ve mahallelerle beraber, birlik ve beraberlik ruhu içerisinde bir takım çalışması halinde yürütmek gerektiğini söyledi.
Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, 2015 genel seçimlerinde hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti. Salih Koca, yaklaşan genel seçimlerin önemini vurgulayarak, seçim öncesi ve seçim esnasında mahalle yönetim kurullarına ve sandıkta görevli olacak kişilere büyük görev düştüğünü ifade etti. Vekil Koca konuşmasında; “Ak Parti çatısı altında siyaset yapmaktan çok memnunum. Teşkilatın içinden gelen birisi olarak seçim çalışmalarına mahalle temsilciliği faaliyetlerinin dâhil edildiğini görmek beni çok memnun etti. Yaklaşan seçimlere bu birlik ve beraberlik ruhu ile teşkilat ve mahallelerin dayanışması ile girmek tüm Eskişehir için hayırlı sonuçlar doğuracaktır” dedi.
DOĞAN: “AK PARTİ TEŞKİLATLARI OLARAK HEDEFİMİZ ANAYASAYI DEĞİŞTİRECEK ÇOĞUNLUĞU SAĞLAMAK”
Ak Parti Odunpazarı iİçe Başkanı Volkan Doğan da, 2015 genel seçimlerinin anayasayı değiştirecek çoğunluğu sağlama anlamında önemine değindi. Başkan Doğan konuşmasında; “Bu çoğunluğu sağlayacak olan da teşkilatımızdır. İl, ilçe yönetimlerinden mahalle yönetimlerimize, üyelerimize ve bize oy veren herkesin bu çalışmada emeği vardır” ifadelerini kullandı.
Yapılan her icraatin yaşam kalitesini artırmak ve daha yaşanabilir bir Türkiye vizyonu oluşturmak olduğunu söyleyen Volkan Doğan şöyle devam etti:
“Eğer bugün burada sizlerle bir araya gelmeseydik, ilçe ve mahalle yönetim kurulu toplantıları, sandık kurulu toplantıları yapmasaydık 12 yıldır devam eden istikrarı sağlayamazdık. Burada bulunan herkesin bu istikrarın sürmesinde Ak Parti’nin birer temsilcisi olarak büyük katkısı var. Hedefimiz sizlerle birlikte “Yeni Türkiye, Yeni Odunpazarı” vizyonunu her geçen gün daha ileriye taşımaktır.”