AK PARTİ YEŞİLYURT TEŞKİLATINDAN POLAT’A ZİYARET

AK PARTİ YEŞİLYURT TEŞKİLATINDAN POLAT’A ZİYARET

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Emin Yalçınkaya, beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Alagöz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti.
Yeni Yeşilyurt’u hep birlikte inşa ettiklerini belirten Başkan Polat yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda mutlaka istişareye önem verdiklerini dile getirdi. Siyasi partilerin yanı sıra kurum ve kuruluşlardan, Sivil Toplum kuruluşlarından gelecek her türlü öneri ve talepleri önemsediklerini ifade eden Başkan Polat, “Başarının birlik, beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak kazanılacağını unutmamak gerekiyor. Bunun en güzel örneğini Yeşilyurt’ta yaşıyoruz. Yeni Türkiye yolunda Yeni Yeşilyurt’u örnek bir belediye yapacağız inşallah. Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yeşilyurt İlçe Teşkilatına tekrardan teşekkürlerimi sunuyor, hedefledikleri bu kutlu yürüyüşte, her zaman yanlanrında olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya ise 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için start verdiklerini belirterek gece gündüz demeden hedefledikleri bu yolda durmadan yola devam edeceklerini söyledi. Yalçınkaya, bu kapsamda Yeşilyurt Belediyesini ziyaret edip, ortak istişareyle fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyerek, “Bizi ağırlayan, tecrübeleriyle bize yol gösteren değerli başkanımıza çok teşekkür, ediyor başarılarının artarak, devam etmesini diliyorum” şeklinde konuştu.