Ak Parti’de Devir-teslim

Ak Parti’de Devir-teslim

17 Ocak’ta Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile gerçekleşen Ak Parti Muğla İl kongresinde İl Başkanı seçilen İhsan Küreci görevi eski İl başkanı Nihat Öztürk’ten devraldı. Kalabalık bir parti grubunun katıldığı törende konuşan eski İl Başkanı Nihat Öztürk, kendisinin de 17 Ocak 2011 tarihinde görevi Gültekin Akça’dan devraldığını belirtti.
4 yıl İl başkanı olarak görev yaptığını belirten eski İl Başkanı Nihat Öztürk, bu süreçte katkı ve yardımları olan herkese teşekkür etti. Öztürk, “Görevimi gönül rahatlığı ile partimizin tabanından gelen kardeşim İhsan Küreci’ye devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Ben de görevi 17 Ocak 2011 tarihinde Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekilimiz Gültekin Akça’dan devralmıştım. Devir teslim tarihi bu anlamda çok önemli. Ben de aynı tarihte görevimi İhsan Küreci arkadaşımıza devrediyorum. İktidar partisinin il başkanı olma gibi çok zorlu bir görevi üstlendi. Kendisine bu yolda her zaman yol arkadaşlığı yapacağımızın bilinmesini isterim” dedi.
AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci de AK Parti’ye bugüne kadar verdiği hizmetler için Nihat Öztürk’ü teşekkür ederken, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bugün bu bayrağı ben ve ekibim devralıyoruz. Amacımız AK parti bayrağını daha ileri taşımak. Hedefimiz AK Parti’yi Türkiye’de olduğu gibi, Muğla’da da yerel iktidara taşımak. İlk hedefimiz Haziran ayında yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinden başarı ile çıkmak” dedi.
Konuşmaların ardından eski İl Başkanı Nihat Öztürk, yeni il Başkanı İhsan Küreci’ye AK Parti İl Başkanlığı mazbatasını verdi.