Ak Parti’de Seçim Hazırlığı

Ak Parti’de Seçim Hazırlığı

AK Parti Kilis İl Yönetimi ile Merkez ilçe yönetimi toplanarak oluşturulacak sandık kurulları ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.
Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, Merkez İlçe Başkanı Neşet Yıldırım, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayten Kara, Gençlik Kolları İl Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı ile il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.
AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak, yaptığı konuşmada, mahalle temsilcileri tarafından oluşturulacak sandık kurullarının bilgilerinin güncelleneceğini ifade ederek, “Mahalle temsilcilerimize yönetim kurulu üyelerimiz yardımcı olacaklar. Herkesin taşın altına koymasını istiyorum. İyi bir çalışma yaptığımız zaman her sandığın bir kurulu olacak. Bu sandıkta kimin görevli olduğu, sandığa göre ekipler oluşturacağız. Her mahallede bir heyetimiz olacak. Her sandıkta bir heyetimiz olacak. Hedefimiz gerçekçi bir sandık kurulu oluşturarak Kilis’teki tüm sandıkları hakim olmaktır“ dedi.
AK Parti’nin 2015 milletvekili genel seçimlerinden büyük başarı ile çıkacağını bunun için çok çalışılması gerektiğini ifade eden AK Parti Kilis İl Başkanı İzzet Toprak,”Cumartesi günü Kalkınma Bakanımız Cevdet Yılmaz, bir dizi açılışlar için Kilis’e gelecek. Tüm il ve ilçe yönetimlerinin tam kadro ile katılmalarını bekliyoruz. Şimdiden sistemli çalışarak seçimlerde oyumuzu attırarak bir rekora imza atmamız gerekiyor. AK Parti’nin anlayışında ben yoktur. Biz vardır. Bu nedenle Kilis’e daha fazla hizmet gelmesi için daha fazla yatırım olması için elimizin güçlü olması gerekiyor” diye konuştu.