Ak Parti’den Diyalog Kahvaltısı

Ak Parti’den Diyalog Kahvaltısı

AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi ve İl Teşkilatı Sosyal İşler Başkanlığı tarafından ortaklaşa bir diyalog kahvaltısı düzenlendi.
Kahvaltı öncesinde konuşan AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Soner Çoban, partinin engelliler için önemli çalışmalara imza attığını söyledi. Çoban,“Amacımız, engellilerin ortak sorunlarını bir zeminde tartışmak parti farkı gözetmeden nerede bir engelli sorunu varsa ona müdahale etmek. Bunun için partimizin çalışmalarını hızlandırmaktayız” dedi.
Daha sonra söz alan AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, bu toplantıyı Engelliler Haftası ve kongre süreci nedeniyle düzenlediklerini aktardı. Sağlıklı tüm insanların da bir gün engelli olabileceğini unutmamak gerektiğini ifade eden Ünlü, “Parti olarak engelli vatandaşlar için pozitif ayrımcılık içeren düzenlemeler gerçekleştirdik, onlar için gerekli çalışmaları yapıyoruz diye konuştu.
İlk defa AK Parti’nin engelliler koordinasyon merkezi kurduğunu anlatan Ünlü, Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Soner Çoban’ı yaptığı başarılı işler çalışmalar nedeniyle tebrik etti. Ünlü şunları söyledi:
“Türkiye’de ilk defa AK Parti iktidara geldiğinde engelliler önemsenmeye başlandı. 2002 yılında Lokman Ayva’yı milletvekili adayı olarak gösterdik. Engelliler için ne gerekiyorsa yapacağız ve onlar için çalışacağız.”