Ak Parti’den Kongre Hazırlık Toplantısı

Ak Parti’den Kongre Hazırlık Toplantısı

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından AK Parti Adıyaman İlçe Başkanları ve parti il yürütme kurulu üyelerinin bulunduğu katıldığı ve 15 Eylül’den sonra başlayacak olan ilçe kongreleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, “Bugün burada ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte, biliyorsunuz 15 Eylül’den itibaren kongrelerimiz başlayacak. Bu kongrelerimizle ilgili ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, teşkilat başkanlarımızın katılımı ile toplantı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımız, yapılacak olan kongre öncesinde ve yapılacak olan çalışmalar nezdinde toplantıda bilgilendirmeler yapılacak. İnşallah toplantımız hayırlara vesile olur” dedi.
Toplantıya, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Ayla Pektaş, AK Parti Adıyaman İlçe Başkanları ile AK Parti Adıyaman İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.