Ak Partili Aydemir, Esnaf Odası’nı Ziyaret Etti

Ak Partili Aydemir, Esnaf Odası’nı Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Bütçe Komisyonu Üyesi Uğur Aydemir, partisinin Kula İlçe binasında yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldikten sonra vatandaşı ve esnaf odasını ziyaret etti.
Esnafı dolaşarak onları dinleyen ve bunlar ile ilgili notlar alan Aydemir, esnaf ziyaretlerinin ardından Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Aydemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ve esnaf odası çalışanları tarafından karşılandı. Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ‘in ziyareti ile ilgili mutluluğunu dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şadan ; ” Odamıza ziyaretinizi esnaf ziyaretinden sonra yapmanız bizi çok mutlu etti. Bu sayede bizden önce esnafı dinlemiş, bizim hangi sorunlarla uğraştığımızı da görme şansı bulmuş oldunuz. Bizler sesimizin çıktığınca esnafın sıkıntılarını siz milletvekillerimize iletiyoruz, ancak sizlerin sahada bu sorunları birebir dinlemeniz esnafımızda sevindiriyor” dedi.
Ardından konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir;” Esnaf ilçe sorunlarının ekonomik yüzüdür. Onların yüzü asık ise bilin ki ilçe ekonomisi çöküntüdedir. Bu nedenle ziyaret ettiğimiz yerlerde önce esnafı sonra esnaf odalarını ziyaret ediyoruz ki bakalım odalar bize pembe tablolar mı çiziyor, yoksa gerçeklerimi paylaşıyor. İktidara geldiğimiz günden bu yana Ak Parti olarak esnafımıza teşvik, yatırım ve kredi anlamında her türlü desteği sağladık, sağlamaya da devam ediyoruz. Esnaf üreten ellerdir. Ülke ekonomisinde her ölçekten esnafın büyümesine ihtiyaç var” diye konuştu.
Ziyaretin ardından AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’e, Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Ahilik Ocağı İlkeleri hediye edildi.