AK Partili isimden canlı yayında intihar girişimi! Erdoğan'a ulaşmak istemişti

AK Partili isimden canlı yayında intihar girişimi! Erdoğan'a ulaşmak istemişti

AK Parti Kurucu Teşkilat üyesi olduğu iddia edilen Oktay Çiftçi, Ankara’da intihar etmek için inşaata çıktı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüşmek istediğini söyleyen Çiftçi, “Onurumu ne hale koydular. Mahvettiler beni. Yolun sonuna geldim” diye bağırdı.

CANLI YAYIN YAPTI

Bu anları Facebook hesabından canlı yayın yaparak paylaşan Çiftçi’nin yardımına arkadaşları koşsa da Çiftçi yanına kimseyi yaklaştırmadı.

ARKADAŞLARI BÖYLE BAĞIRDI: KOMÜNİSTLERE GÜLDÜRME BİZİ

Çiftçi’nin intihar etmek istediği anlarda inşaata yanına çıkan arkadaşlarının “Oktay komünistlere güldürme bizi” diyerek ikna etmeye çalıştığı duyuldu.

Arkadaşlarının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kendisini aradığını dile getirilen Çiftçi güçlükle ikna edilerek çatıdan indirildi. Bir süre sonra Facebook hesabından şu açıklama yapıldı.

DAHA ÖNCE ERDOĞAN'A ÇAĞRI YAPMIŞ

Öte yandan Çiftçi’nin sosyal medya hesabından geçen Mayıs ayında “Sayın cumhurbaşkanım 15 temmuzdan bu zamana kadar 81 ilden fetocularla pkk ıle dosyalar geldi elime bazılarını size eskiden ulastıyordum ama artık sizinle görüşemiyorum elımde çok önemli dosyalar var zaatalinizle secimden önce görüşmek istiyorum lütfen sesimı duyun” ifadelerini paylaşması dikkat çekti.