AK Partili kadınlar öfkeli!

AK Partili kadınlar öfkeli!

Türkiye'yi derinden üzen Özgecan Aslan vahşetine tepkiler çığ gib büyüyor. Bursa'da AK Partili kadınlarda bu cinayete sessiz kalmadı. AK Parti Bursa Kadın Kolları Başkan Adayı Nihal Gökten, başka canların yanmaması için çalışmak zorunda olduklarını söyledi. 

"Bizim dinimiz kadını ilk günah olarak görmez diğer tahrip olmuş dinler gibi" ifadesini kullanan Gökten, "kadına şiddetin önüne geçmek için önce çocuk şiddetinin önüne geçilmeli" dedi. 




Konuşmasına, "siz bir ailenin oğlumju tecavüzcü yetiştereceğim dediğini duydunuz mu?"söleriyle devam eden Gökten, aile ve okulda verilen eğitime dikkat çekti. 
Özgecan gibi olmamak için, cezaların artırılması amacıyla hukuksal çalışmaların yapılmasını vurgulayan Gökten, aile içi eğitimler ve evlilik öncsi eğitimlerle zihniyet dönüşümlerinin sağlanması için özverili olunmasını söyledi. 




Seksen milyon insan içinde katilleri baz alarak, tüm erkekleri suçlamanın da doğru olmadığını vurgulayan Gökten, "halkı farklı algılarla infaile çağıran zihinlerde en az katiller kadar acımasızdır" dedi.
 
Özge COMBA ALKIŞ