Ak Partili Kadınlardan Güzellik Uzmanları Eşliğinde Huzurevi Ziyareti

Ak Partili Kadınlardan Güzellik Uzmanları Eşliğinde Huzurevi Ziyareti

AK Parti Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazlı Turna Yumuşak ve Yönetim Kurulu üyeleri huzurevi ziyaretinde bulundular. Yapılan ziyarette güzellik merkezinden gelen uzmanlar eşliğinde yaşlılara kişisel bakım yapıldı.
AK Parti Çukurova İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ayrıca huzurevinde yaşlıları ziyaret ederek çiçek verdiler. AK Parti Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazlı Turna Yumuşak, “Yaşlılarımızı bir arada böyle güzel sosyal bir ortamda ziyaret etmek bizleri de çok mutlu etti. Onların kendilerini daha iyi hissetmeleri adına güzellik uzmanlarımız kişisel bakım yaptılar. Bizim için güzel ve duygusal bir gündü. Ayrıca burada kalan yaşlılarımızın kendi emekleri ile üretmiş oldukları ürünleri inceledik. Yaşlılarımıza destek olmak için bu ürünlere çok uygun fiyatlarla sahip olma imkânı var. Bizleri iyi şekilde karşılayan huzurevi yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde yaşlılarımızı tekrar ziyaret edeceğiz farklı programlarla burada bulunacağız” dedi.
Huzurevi sakinleri de kendilerine yönelik yapılan bu etkinlikten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, bu tür etkinliklerin sürmesi temennisinde bulundular.