Ak Parti’liler Birlik Ve Beraberlik Yemeğinde Bir Araya Geldi

Ak Parti’liler Birlik Ve Beraberlik Yemeğinde Bir Araya Geldi

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı üyelerinden oluşan heyet, birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.
Bilecik Belediyesi Kent Ormanı’nda gerçekleştirilen yemeğe, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkan Vekili Nihat Can, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ve eşleri ile partililer katıldı. Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin toplumsal ve çalışma hayatındaki önemine değindi. AK Parti teşkilatının tüm üyeleriyle birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, oluşan birlik ve beraberlik ile daha nice başarılara imza atacaklarına inandıklarını kaydetti.
’’EN BÜYÜK GÜCÜMÜZÜ ARAMIZDAKİ BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZDİR’’
AK Parti teşkilatları olarak, en büyük güçlerinin, aralarındaki birlik ve beraberlik olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, şöyle devam etti:
’’Biz il belediye meclisiyiz ama her şeyden önce bize merkez ilçe lazım, merkez ilçeye de biz lazımız dedik. Gerçekten de siyasetin kendi şartları içerisinde de sosyal hayat anlamında da belediye meclisi ile, belediyeyle, belediye başkanlığı ile o iktidardaki merkez ilçe teşkilatımız ve teşkilatlarımız ayrılmaz bir bütün. Bu anlamda böyle yeni bir seçim sonrasında hem merkez ilçedeki yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte yeni seçilen arkadaşlarımıza hayırlı olsun yemeği olsun hem de belediye meclis üyelerimizle merkez ilçe teşkilatımızın tanışma yemeği olsun istedik. Hakikaten siyasette artık gerek parti olarak gerek şehir olarak gerek bizler şehir olarak belirli bir deneyim ve olgunluğa ulaştık ve hepimiz şunu biliyoruz. Aslında en büyük güç de en büyük sıkıntı da bizlerine elinde. En büyük güç şu kadar üyemizin olması değil. En büyük güç yönetim kadrolarının arasında ki birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik. Birbirlerini Allah rızası için gerçekten sevmeleri, birbirlerinin sevgilerinin de sonuca götürecek olmaları. Özde kardeşliği, birliği beraberliği tahsis ettiğimizde emin olun hepimizin arzu ettiği 2 milletvekili devamında diğer belediye başkanlıklarını kazanmak hiçbir zaman zor değil.
’’700 YIL ÖNCE VAR OLAN MEDENİYETİ YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ’
Belediye Başkanı Selim Yağcı konuşmasında, teşkilat olarak 700 yıl önce var olan medeniyeti yeniden inşa edeceklerini belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:
’’İnşallah hep böyle gülen yüzlerle birbirimizle paslaşarak, paylaşarak, el ele kol kola gerçekten yürüdüğümüz yol çok ulvi bir yol. Recep Tayyip Erdoğan’nın medeniyet yolculuğunun arkadaşlarıyız. Onun yoldaşlarıyız, yol arkadaşlarıyız ve rehberimiz de o. Bu yol rastgele gidilen bir yol değil, bizim 700 yıl önce oluşan bir medeniyetin yeniden bu dünyaya hükümran olması davasının temsilcileriyiz biz. Onun için bu yolda ufak tefek sıkıntıları zaman geldiğinde bir kenara bırakıp asıl hedefimiz olan yolda yürüme noktasında el ele gönül gönüle olmamız lazım.’’
’’SEÇİMLERDE BAŞARILI OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ’’
Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık ise yaptığı konuşmada, seçimlerde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, ’’Merkez İlçe Başkanlığı olarak seçimlerde başarılı olacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve bunun sonucunda da Bilecik siyasetinin en iyi oylarına ulaşarak İnşallah AK Parti’mizden 2 vekili çıkartacağız. Teşkilatımızda bu noktada bizi yalnız bırakmıyor. Özellikle mahalle teşkilatlarımız. Mahallelerle ilgili yine önümüzdeki günlerde bir toplantı başlatacağız ve seçim öncesi çalışmalarımıza da tabandan en kılcal damarlardan başlayacağız’’ dedi.
Belediye meclis üyeleri ve teşkilat üyelerinin tanışıp kaynaştığı etkinlik, samimi ortamda sürdürülen sohbet ile sona erdi.