AK PARTİ’YE GEÇEN BELEDİYE BAŞKANINA AĞIR ELEŞTİRİ

AK PARTİ’YE GEÇEN BELEDİYE BAŞKANINA AĞIR ELEŞTİRİ

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, dün Başbakan Davutoğlu’nun rozet takmasıyla MHP’den AK Parti’ye geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’e ağır eleştirilerde bulundu.
MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, dün Başbakan Davutoğlu’nun rozet takmasıyla MHP’den AK Parti’ye geçen Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’le ilgili açıklama yaptı. Karataş, “Şengül’ün kişisel tercih sıralamasında onur, celadet, siyasi ahlak, haysiyet ve asalet yerine hırsızlık, rüşvet, yolsuzluk ve bölücülük öncelikli hale gelmiştir. Kendisine bunları seçtiği için söyleyecek hiçbir söz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir parti, Milliyetçi Hareket Partililer de büyük bir fikrin ve imanın temsilcileridirler. Bu büyüklüğü özümseyemeyenler, bu imanın ve fikrin enginliğini kavrayamayanlar her zaman olmuş ve sonunda kendilerini Türk siyasetinin çöplüğünde bulmuşlardır” dedi.
“DEDİKODULARI YALANLAMIŞTI”
Şengül’le ilgili “Hepinizin malumları olduğu üzere Saliha Özçınar Şengül ile ilgili siyasi transfer haberleri uzun zamandır basında yer almakta ve İzmir kamuoyunu meşgul etmektedir. Kendisinin tutum ve davranışlarındaki pespaye seviye sebebiyle ortaya çıkan ilkesiz görüntüsü teşkilatlarımız ve mensuplarımız tarafından defalarca sorgulanmış, kendisinden cevap vermesi istenilmiştir” diyen Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kendisi de bu konuda gerek basın, gerekse de mensuplarımızın huzurunda dedikoduların gerçek olmadığını ifade etmiş, partisinde hizmet ettiğini ve edeceğini vurgulamıştır. İl, ilçe ve diğer teşkilatlarımızın kendisine verdiği manevi destek de bugüne kadar hiçbir siyasetçimize verilmemiştir. Adaylığı döneminden düne kadar hiçbir işine karışılmadığı gibi her attığı adımda arkasında durulmuş, belediye meclis üyelerimiz ile ilgili yaşadığı sorunlarının çözümü için büyük gayret sarf edilmiştir.”
“ÖMRÜ BOYUNCA BU LEKEYİ TAŞIYACAK”
Şengül’e eleştirilerini sürdüren Karataş şöyle devam etti:
“Kendisine emanet edilen namusu ayaklar altına alma cüretini, emekleri ve alın terlerini görmezden gelme nankörlüğünü göstermiş bulunmaktadır. O bundan sonra ömrü boyunca bu lekeyi taşıyacak, ihanetinin bedelini vicdanında her an yaşayacaktır.”