AKÇADAĞ GENÇLİK KOLLARI’NDA AHMET POLAT DÖNEMİ

AKÇADAĞ GENÇLİK KOLLARI’NDA AHMET POLAT DÖNEMİ

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde Ahmet Polat başkanlığa seçildi.
Akçadağ Öğretmenevi’nde düzenlenen kongreye AK Parti milletvekilleri Mustafa Şahin, Cemal Akın, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kâhtalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti eski İl Başkanı Bülent Tüfenkci, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve ardından faaliyet raporunun okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını yapan AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, gençlik teşkilatlarına parti olarak önem verdiklerini belirterek, AK Parti’nin 2023 ve 2071 vizyonunu AK gençlerin sürdüreceğini söyledi.
Kongrede İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Ahmet Polat ise teşekkür konuşmasında, “Bugün burada farklı bedenlerde tek bir kalp atıyor. Bu tek kalp 13 yıl boyunca coşkuyla heyecanla umutla attı. Bundan sonraki dönemde de aynı coşku aynı heyecan ve aynı umutla atacağına inanıyorum. Rabbime bize bugünleri yaşattığı için, işte bu heyecanı, bu coşkuyu yaşattığı için hamd ediyorum” dedi.
Yeni Türkiye hedefinde en büyük sorumluluğun gençlere düştüğünün farkında olduklarını vurgulayan Polat, yeni Türkiye yolunda önlerine çıkarılacak engelleri hiç yılmadan yorulmadan aşacaklarına inandığını söyledi. Akçadağ’ın bütün sorularını en iyi şekilde bildiklerini ve çözüm yolunun AK Parti Gençlik Kolları’ndan geçtiğine inandığını dile getiren Polat, “Bütün Akçadağ gençliğini AK gençlikte buluşmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Ahmet Polat başkanlığında oluşan yeni Akçadağ İlçe Gençlik Kolları’nın yeni yönetimi şöyle:
“Hakan Yılmaz, Yusuf Şeker, Recep Keleş, Serdal Durak, Aliseydi Bozkurt, Mehmet Şahin, Harun Cengiz, Fikret Tufan, Nuri Gezer, Yusuf Güde, Mehmet Metin, Mehmet Tutal, İbrahim Teşdoğ, Enes Koşar, Ömer Türk, Osman İlhan, Erhan Atik, Ahmet Alır, Mirsat Gürses ve Abdullah Aslan.”