Akçay’dan Başkan’a Olimpiyat Rozeti

Akçay’dan Başkan’a Olimpiyat Rozeti

Balıkesir’in milli atleti İsmail Akçay desteklerinden dolayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’na olimpiyat rozeti takdim etti.
Balıkesir’in ismini her fırsatta duyuran milli atlet İsmail Akçay Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etti. 6 Eylül Kurtuluş Günlerinde düzenlenen İsmail Akçay Maraton Koşusu ile Altıeylül Belediyesi tam not almıştı. Belediye İsmail Akçay’ın ismini taşıyan parkı da Plevne Mahallesi’nde hizmete sokmuştu. Bu kapsamda Belediyeyi ziyaret eden İsmail Akçay "Atletizm branşı Altıeylül Belediyesi’ne devir oldu. Balıkesir’de atletizme gönül veren insanları belediye bünyesinde toplayarak onları yarışmalara hazırlıyoruz. Önümüzdeki günlerde milli sporcuları yetiştireceğiz. Zekai Kafaoğlu Başkanımızın atletizme verdiği değer ölçülemez" dedi.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da İsmail Akçay isminin Balıkesir için çok önemli bir değer olduğunu, atletizme verdiği destek ile gelecekte genç sporcuların yetişeceğini ifade etti. Kafaoğlu Balıkesir’in ismini Türkiye’ye ve uluslararası platforma taşıyan İsmail Akçay adına belediye olarak park yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde de parkın içine İsmail Akçay’ın büstünü yapacaklarını belirten Kafaoğlu "Atletizm belediyemizin desteği ve İsmail Akçay’ın tecrübesi ile daha iyi yerlere gelecek. Belediyemizin katkıları ile yeni İsmail Akçay’lar yetişecek. Onun tecrübe ve birikimlerine ihtiyacımız var. Kendisinin milli olimpiyat rozeti hediyesi için teşekkür ederim" diye konuştu.