Akciğer Kanseri Babanın Yardım Feryadı

Akciğer Kanseri Babanın Yardım Feryadı

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde, akciğer kanseri olan baba, yetkililerin, beyin damarı tıkalı olan çocuğuna yardım etmesini bekliyor.
Saray Mahallesi’nde kiralık bir evde hayata tutunmaya çalışan akciğer kanseri Mahmut Gök, zor günler geçiriyor. Kendisi akciğer hastası olan Mahmut Gök’ün 4 yaşındaki oğlu Yusuf Gök ise beyin damarı tıkalı. Tedavi olabilmek için maddi durumunun olmadığını dile getiren Mahmut Gök, eşi ve 3 çocuğuyla kirada oturduğunu ve hiçbir gelirinin olmadığını söyledi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan 3 ayda bir 250 lira yardım aldıklarını ifade eden Mahmut Gök, eşinin daha önce İş-Kur kapsamında çalıştığını şimdi ise çalışmadığını, bir çocuğunun 8. sınıfa gittiğini, bir kızını okutamadığı için okuldan aldığını, 4 yaşındaki oğlu Yusuf’un ise beyin damarının tıkalı olduğunu belirtti.
Çermik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Çermik Belediye Başkanlığı tarafından birtakım masraflarının karşılandığını ancak durumlarının çok kötü olduğunu kaydeden Gök, akciğer kanseri olduğu için çalışamadığını, duyarlı vatandaşlardan yardım beklediğini sözlerine ekledi.