Akdeniz Belediyeler Birliği Ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Temasları

Akdeniz Belediyeler Birliği Ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün Temasları

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber tarafından kabul edildi.
KKTC Cumhuriyet Meclisi’nde gerçekleştirilen kabulde Tütüncü’ye Kepez Belediyesi’yle kardeş belediye olan Beyarmudu Belediyesi Başkanı İlker Edip ile Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de eşlik etti.
KKTC Meclis Başkanı Siber kabulde yaptığı konuşmada, belediyelerin faaliyet gösterdikleri bölgedeki halkın yaşam kalitesine direk etkisi olduğunu anlatarak, belediyelerin birbiri arasında işbirliği yapmasının ve deneyimlerini paylaşmasının önemli olduğunu belirtti. Siber, bu işbirliği için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.
Kabulde konuşan Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Akdeniz Belediyeler Birliği ve Beyarmudu Belediyesi ile olan işbirliği hakkında bilgi verdi. Tütüncü her iki toplumun yerel yönetimleri arasında işbirliği kurmayı amaçladıklarını dile getirerek, bu konuda destek istedi. Konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı.